top izbor na svezhi proletni parfyumi za zheni i mazhe

ТОП избор на свежи пролетни парфюми за жени и мъже

Пролетта е тук и е време за свежи пролетни парфюми! И това никак не бива да се подценява, защото тя пряко влияе на настроението и социалната активност при всеки един човек.

Нека в началото ви зададем 2 въпроса:

 • Били ли сте лоялни към един и същи аромат в продължение на 5-10 години?
 • Опитвали ли сте някога да ползвате нов парфюм заради смяната на сезоните?

Въпреки че някои хора не са склонни да променят  парфюма си, защото просто вярват, че принадлежността към марката е техен отличителен знак, то други обичат да сменят избора на любим парфюмериен аромат със сезоните. От пролетта до зимата, винаги е възможно да изберете парфюм за зашеметяващ резултат за всеки сезон! Четете още и – Избор на арабски парфюм за жена

Защо да сменяте парфюма си според сезоните?

Независимо дали вали сняг или пече ярко слънце, едно е сигурно: никога не излизате от дома си без парфюм! Често се фокусираме върху собствената си личност, нашите вкусове и възрастта си, когато търсим перфектния аромат. Противно на общоприетото схващане, това не са единствените критерии, които трябва да се вземат предвид, докато търсите най-добрия аромат. Въпреки че е вярно, че нашият парфюм трябва да отразява кои сме всъщност, той също трябва да разкрива и креативното ни мислене във всеки един момент. Доказано е, че човешките емоции се променят през сезоните. Не е чудно, че трябва да ползвате нов аромат, за всеки сезон. Това е наистина правилното решение.

Различен парфюм за всеки сезон!

В парфюмерийната индустрия обикновено всеки период от годината се свързва с емблематични нотки и аромати. Независимо дали е топъл и съблазнителен или свеж и плодов, всеки аромат разкрива различна страна при смяната на сезоните.

И тъй като вече пролетта бавно, но сигурно настъпва, известните „носове“ са на мнение, че през пролетта жените, както и мъжете, е добре да наблегнат на флоралните аромати

И от психологическа гледна точка това е лесно обяснимо. Вижте и темата : Ориенталски парфюми за жени – една въображаема разходка сред Ориента

За да кажете „Сбогом“ на зимата и за да прегърнете идването на пролетта, изберете леки, флорални парфюми. Този сезон е изцяло за обновяване: той бележи пристигането на птиците и ни стимулира да опитаме нови аромати. Дните стават по-дълги и буйната зелено-пъстра растителност създава зашеметяващ фон. Свежите и фини аромати са идеалният начин да разкриете своята чувствена страна през пролетта. Изберете ориенталски парфюми с флорални, с плодови нотки. Ароматни композиции с божури, орхидеи и череши са перфектни за буйната пролет!

Избор на парфюм за пролетта.

Искате ли да отпразнувате идването на пролетта? Оказва се, че ориенталските флорални парфюми са перфектни за целта. Във връзка с това сме ви подготвили специална класация на ТОП свежите пролетни парфюми Няма да можете да устоите на техния уникален аромат: той е идеален за ново начало!

Bella RougeТОП 3 на пролетни аромати от Ориента за жени:

 • Bella Rouge – удивителен флорален аромат на базата на мандарина, италиански зимен лимон, шисо (японски босилек), роза и други специални елементи.
 • Bahr Al Gharam – свеж флорален пролетен парфюм с нотки на малина, касис, фрезия, розов пипер, портокал, ванилия, тубероза.
 • Mukhallat Attar Al Nisae – чувствен флорален парфюм на базата на роза, виолетка, орхидеи, кипарис, здравец и още екзотични съставки.
 • Виж и повече тук : Дамски парфюми

ТОП 3 на пролетни аромати от Ориента за мъже:

 • Al Sayaad Men – истинско флорално изкушение с цитрусови и жълти сладки нотки.
 • Burooj – атрактивен мъжки аромат с ноткина мускус, роза, сандалово дърво.
 • Royal Rome – опияняващ пролетен аромат за мъжа, който е експресия от грейпфрут, мента, касис, хиацинт, карамфил, жасмин, роза, момина сълза и други ункални съставки.
 • Виж повече тук : Мъжки парфюми

Вместо заключение – 3 полезни съвета!

 • Сменяйте парфюма си всеки сезон: направете този смел, но неизбежен ход, за да сте сигурни, че винаги сте с правилния аромат.
 • Мислете креативно и се възползвайте от смяната на сезоните, за да изпробване някой нов парфюм.
 • Никога не е късно да експериментирате и с екзотични парфюми от Дубай през пролетта – ще се почувствате енергизирани и разкрепостени.

Бързи връзки към продукти :

Abraaj brackishArabia pour femmeArabian nightsAroma senora IBarakkat rouge 540

Shopping Cart

Регистрирайте се и получете отстъпка ;)

X