low angle shot grand mosque abu dhabi with glowing lights inside building

Тайната на арабските парфюми за жени

Съвременният свят буквално е пренаселен с аромати в парфюмерийната индустрия, но особено място заемат в него арабските парфюми за жени.

Арабската парфюмерия е напълно различна от така познатите ни европейски парфюмерийни аромати.

Например, Диор, Шанел, Пако Рабан са все известни марки в бранша, но бихме казали, че същите са доста предсказуеми и не могат да изненадат никого.

Но ако искате нещо специално, за да се откроите от тълпата, така че да ви погледнат и да уловят вълнуващия ви ароматен полъх, тогава определено трябва да се запознаете с тайната на арабските парфюми.

Може да прочетете още и :

Избор на арабски парфюм за жена

Ориенталски парфюми за жени – една въображаема разходка сред Ориента

Какво е характерно за тях?

Те са силно концентрирани и съответно много трайни във времето, трябва да нанесете само няколко капки от парфюма. Обемът им ще ви стигне за много дълго време.

Съдържанието на тези парфюми за жени включва  голям брой натурални масла, поради което не  е желателно те да се нанасят върху дрехите, а единствено върху кожата, за да се усети дълбочината на аромата им.

Арабските парфюми винаги се нанасят върху чиста и за предпочитане овлажнена кожа след душ или вана.

Най-добрите зони за тяхното нанасяне са следните: шията, ямката между ключиците, китките и в сгъвката на лакътя и под коленете

Как се избира арабски парфюм за жени?

Богатата палитра на арабските парфюми е смайваща. Тя  може да накара човек тотално да се обърка. И все пак… Ето няколко много полезни съвета в това отношение, за да изберете правилния за вас парфюм.

  • Добре е първо да се запознаете с ревюта на конкретния парфюм в интернет. Това може да стане на официален сайт, където се продава или просто да влезете в някой форум за парфюми и да прочетете споделени мнения. Но и тук има уловка. Парфюмите могат да ухаят различно на всяка кожа. Тогава е най-добре да се ползва тестер, за да може индивидуално да се усети.
  • Пробата с избрания тестер се прави директно на чистата кожа на китката на ръката. Поставената субстанция не бива да се търка и трябва да се изчакат няколко минути, за да се усети как ароматът се отваря върху кожата ви. Парфюмът може да мирише силно и неразбираемо от шишенцето и може дори да не ви хареса.. Уверявам ви, че това впечатление може да бъде измамно.

Изненадайте себе си с арабски парфюм

Със сигурност, първият ви парфюм от този вид ще ви накара да се почувствате направо специални. Дори ще възкликнете: “Да! Това е точно моят аромат!

Представяме ви 3 уникални женски арабски аромата, които наистина заслужават особено внимание.

Vanilla Roses

Свежест с дъх на роза и ванилия, не звучи ли прекрасно? Тези аромати се допълват с нотки на лимон, водни карамел, бял мускус и кедър. Парфюмът обвива женското тяло в пелерина от арабския Ориент. Черно-червената опаковка като че ли подсказва страстта, която се излъчва от него.

Musk Kashmir

Пикантно-сладък, парфюмът провокира усещане за женственост. Съчетанието от бергамот, розов пипер, круша, жасмин, тубероза, мускус и пачули дава трайна миризма. Ароматът е чувствено-топъл, истинска провокация, която всяка жена ще оцени.

Musk Al Youm

Арабският парфюм е с основа на мускус. Естественият мускус се добива от жлезите на мъжкия миниатюрен мускусен елен. Веществото има специфичен тръпчив мирис, но след пълно изсъхване и поставяне в алкохол, разкрива истинския си съблазнителен аромат. В парфюма той е гарниран с нотки на розова захар, ванилия, оуд, ванилия, амбър. По тази причина жените, които изберат да ползват Musk Al Youm се чувстват като ориенталски принцеси.

Ако трябва да обобщим накрая…

Просто експериментирайте, изненадайте себе си и… купете този парфюм, който харесате! Арабските  вълнуващи и трептящи парфюмни композиции, разкриващи се бавно върху кожата, събуждат привличане и чувство за страст. Те са най-добрият избор за самоуверени жени с харизма и изтънчен вкус. Жени, които вярват в себе си и търсят нови предизвикателства.

Бързи връзки към продукти :

Lorenzo de mosici cherry blossom, Musk khas, Musk khususPink muskRihanah, Rosa rosa, Voux spices

Shopping Cart

Регистрирайте се и получете отстъпка ;)

X