Green Sapphire B

Избор на арабски парфюм за мъж

Поговорката гласи „По дрехите посрещат, по ума изпращат“. Това важи и за парфюма, който ползвате, защото именно ароматът е способен да привлича и отблъсква хората около Вас. Последното нещо, което един мъж би могъл да желае, е околните да останат с грешно впечатление. Сред огромното множество парфюми съществува категория, способна да подчертае и изтъкне мъжката елегантност, харизма и увереност. Това са арабските парфюми за мъже, способни да запазят своята уникална композиция в най-голямата жега, в стресови ситуации и по протежение на целия ден.

Арабските парфюми за мъже не са просто продукт с отлична концентрация. Съставките, използвани за направата им, са подбрани с внимание и отношение към детайлите. Майсторите парфюмеристи притежават богат опит, предаван през поколенията и носещ със себе си дъха на професионализма и виртуоза. Ако търсите арабски парфюм за себе си или за любимия мъж, баща или брат; за близък или просто познат, разгледайте следните предложения за най-търсените аромати.

Galatea – тонизиращ и пикантен аромат за амбициозни и предприемчиви мъже

Стартов аромат на Galatea е мате – популярен чай в Южна Америка с невероятно богато разнообразие от витамини и минерали, които не само укрепват имунната система, но и повишават доброто настроение. Накратко, мате е идеалният старт на деня, както и на тази комплексна парфюмна композиция, в която са преплетени дървесните нотки кипарис и кедър, опушен амбър, балсамов мускус и земен ветивер. Закачливи нотки мащерка, шафран и ванилия се прокрадват и изчезват в сладките дихания роза и жасмин.

Luxury Tobacco Vanilla 2Luxury Tobacco Vanillaекзотичен и дивен аромат за топли и сърдечни мъже

Тази уникална композиция е като омагьосващо пътешествие из изчезналата родина на ацтеките, когато боговете са бродили по земята, редом с хората, и разменна монета са били безценните какаови зърна. Стартов аромат на този парфюм са зърната тонка – ядлив, леко сбръчкан черен боб със сладък аромат, напомнящ бадем и ванилия, с нюанси на тютюн, придаващи кремообразен оттенък. Подсилващи елементи са ванилията и какаото, следвани от сушени плодове и опушено дърво.

Green Sapphire B with WatermarkGreen Sapphireдървесен и флорален парфюм за креативни и интелигентни мъже

Водеща нотка в тази композиция е виолетката – лилави цветчета със сладък аромат и неразделна съставка от атинското вино. Виолетките са меки, прахообразни и романтични, с лек оттенък на горски мъх. Сладък и тръпчив преход е малината – едновременно плодов и земен. Малината контрастира и допълва свежото смолисто усещане на борови иглички и сандалово дърво. Не на последно място сред дървесните нотки е кашмеранът, който напомня на топла вълнена дреха, пълна с носталгия.

Arabia Pour Homme – за загадъчни, но земни мъже

Да срещнете мъж с всестранен характер и богата обща култура; човек, който говори с лекота и докосва с очи – това е като разходка във вековна гора, чийто корони се извисяват до небесата и хвърлят плътна сянка, в която расте ветивер – зелен и опияняващ с първото дихание. Нататък композицията се разгръща с топлия амбър и балсамовото усещане на сандаловото дърво. Свежите дървесни нотки на кедрово дърво и пачули ще отпечатат във Вас спомена за този мистериозен, но изненадващо познат мъж.

Special Oud – винаги носи усмивка – за свежи, забавни и непредвидими мъже

Розмаринът може да Ви се стори директен в началото, дори леко остър, ала той е ключът към Средиземноморието и духът на пътешествието, предизвикателството, приключението. В миналото гърците изгаряли розмарин, за да се пречистят. В него се усещат нотки на бор и лимон, макар да принадлежи към семейството на ментата. Осезаемо е присъствието на мускус и сандалово дърво, отличаващи се с дълготрайност, кремообразност и усещане за неудържимо привличане заради животинската първоприрода на мускуса. Елегантен и нежен финал се усеща в леката ванилия и закачливият портокалов цвят, следвани неизменно от легендата на арабските парфюми – оуд; рядка и ценна смола, която ще Ви направи специални и желани в очите на всеки.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart

Регистрирайте се и получете отстъпка ;)

X